Elérhetőség
1182 Budapest
Batthyány utca 121.
Telefon  +36 70 544 4147

Kerti vasút üzemeltetés

 

Vállaljuk Kerti Vasút üzemeltetését fesztiválokon, városünnepen, falunapon és egyéb rendezvényeken kiállításokon.  A Kerti Vasút visszafogott jellege de mégis látványos üzemelése egyedi színfoltja lehet a rendezvénynek és különleges nem mindennapi élményt tud biztosítani a gyermekek és a látogatók részére.

 A kerti vasutaztatás a látogatók részére történhet ingyenes vagy fizetős formában:

- Ingyenes, ebben az esetben a kerti vasutat ingyen használhatják a gyerekek, felnőttek és mi vállaljuk az üzemeltetést egy előre leegyeztetett időintervallumban. Ez az opció ingyenes a rendezvény látogatói részére, viszont az üzemeltetés óradíjban kerül felszámolásra és számla kiállítása történik a rendezvény szervezői felé. A felszámolt óradíjat sok tényező befolyásolja és minden esetben előzetes egyeztetés szükséges az aktuális árainkról.

- Fizetős, ebben az esetben a kerti vasutazás menetjegy megvásárlása mellet vehető igénybe, viszont ilyen esetekben lehetőség van részünkről részvételi vagy területhasználati díjat fizetni a rendezvény szervezői felé. Ezzel az opcióval nem növeljük a rendezvény költségeit, viszont a kerti vasút üzemelése alkalmas lehet a látogatottság növelésére mivel eltér a már megszokott látványosságoktól. Az aktuális menetjegy árak a területhasználati vagy részvételi díj függvényében kerülnek megállapításra.

Kerti vasút: 

- M 41 MÁV Dízelmozdony /Csörgő/ vagy GP 38 amerikai dízelmozdony, elektromos akkumulátoros üzem, 8 személy szállítására alkalmas vasúti vagonok, végsebessége 5 km/óra, a pálya minimális mérete 5 méter x 7 méter de igény szerint bővíthető alagúttal, vasúti híddal és a mérete is növelhető terület lehetőségei függvényében. 

A kerti vasúti szerelvény hivatalos és érvényes T.Ü.V műszaki vizsgával rendelkezik a biztonságos üzemelés érdekében.

További információ:

Horváth Róbert

E-mail.: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tel.: 0670 5444147