Elérhetőség
1182 Budapest
Batthyány utca 121.
Telefon  +36 70 544 4147

Bemutatkozás

Találatok: 2437

Horváth Róbert vagyok és egyéni vállalkozás keretében foglalkozom kerti vasút és egyébb nagy méretű realisztikus modellek, makettek készítésével melyek gyerekek szállítására is alkalmasak.

Fő témám a magyar gyártású járművek és mozdonyok modellezése.

Modelljeimmel már több kiállításon és rendezvényen is részt vettem:

- Vajdahunyad várban rendezett játékkiállítás
- Generali Gyerek Sziget fesztivál
- Hűvösvölgyi Gyermekvasút gyermeknapi és mikulásvonat rendezvényei
- Pest Megyei Rendőr és Tűzoltó felvonulás
- Hoffher Dutra gépkiállítás, gépmajális, illetve több vasútmodell és játékkiállítás valamint egyéb családi rendezvények, városünnepek, fesztiválok.

 

Modelljeimet saját magam készítem a valódi járművek méretarányos lékicsinyítésével eredeti jellegrajzok alapján ez által teljesen egyedi illetve realisztikus kinézetett kapnak. Működésükkel igyekszem a gyerekek és felnőttek érdeklődését felkelteni a magyar járművek és vonatok iránt.

001- Pest típusú gőzmozdony, mely a magyar királyi vasút egyik legelső gőzmozdonya volt, tulajdonképpen ezzel a gőzmozdonnyal indult meg a magyar vasúti személyszállítás Pest és Vác közötti vonalon. Méretarány 1:8. Sajnos ez a modell nem működőképes, csak bemutató, kiállítási darab.
- Rába Magyar Vagon és Gépgyár által a 60-as években gyártott D 442 (F.U.G) Felderítő úszó gépjármű. Méretarány 1:4, elektromos akkumulátoros üzemű, a modell és vontatmány együttes hossza 4 méter, szélessége 70 centiméter.   Maximális sebessége 5km/óra. Szállítható gyerekek száma 1 fő vezető, 4 fő utas.
- A képen látható, Ganz Mávag által gyártott M 41 Csörgő becenevű dízelmozdony kerti vasút méretben a hozzá tartozó 2 db vasúti tehervagonnal. Méretarány 1:10, kötött pályás, akkumulátoros üzemű, 8 gyermek szállítására alkalmas, a sínek minimális telepítési mérete 5 méter X 7 méter és szinte bármilyen talajon könnyedén és gyorsan összeállítható átlagosan 1 óra alatt.

Maximális sebessége 5 km/óra, levegős kürt és elektromos füstgenerátor van beépítve a valósághű működés érdekében.

Hasonló kerti vasút a magyar vasúttörténeti parkban üzemel.

 

ÚJDONSÁG

012Legújabb frissen fejlesztett interaktív játékom egy egészen érdekes működési elven alapuló légpárnás jármű aminek a különlegessége, hogy rendkívül biztonságos és egyszerű a kezelése a gyerekek saját maguk vezethetik külső segítség nélkül, ajánlott korosztály már 5 éves kortól a felnőttekig és akár 140 kg súlyhatárig.

Légpárnás jármű, ami valójában csak szimulálja a légpárnás működést és ezáltal nem kavarja fel maga alatt a levegőt, szinte bármilyen egyenes szilárd talajon használható, hangtalanul és mégis látványosan üzemel, rendkívül mozgékony és élvezetes a vezetése bármilyen korosztály számára. Elektromos akkumulátoros üzemű, maximális sebessége 5 km óra, átmérő 140 cm, magasság 110 cm, maximális terhelhetősége 140 kg.

 

A weblapon látható játékok bérelhetők.

A bérleti feltételekről érdeklődhet elérhetőségeinken vagy a Kapcsolat menüpontban.

 

 
GALÉRIA

Vissza  Léptetés 1/4  Tovább